tiistai 9. marraskuuta 2010

Rainy days

Ulkona sataisi taas vaihteeksi. Sade on ihan kiva, tai oikeastaan ihana, mutta sade yhdistettynä hirmumyrskytyyppiseen tuuleen ei ole enää toivottavaa. Leeds on ihan kamalan tuulinen muutenkin ja ilmeisesti yksi Englannin tuulisimmista kaupungeista anyway. Täällä on muuten ihan turha laittaa tukkaa mitenkään kivasti (muuten kun kiinni) jos ulkona tuulee, sillä kaikki se vaiva, jonka on nähnyt kauniin kampauksen eteen on ollut todella turhaa kun kävelee tuohon kulman taakse ja joutuu heti tuule riepoiteltavaksi.


Vitsit kun tekisi mieli skipata tän päivän Firm's International Business Strategies luennot :) Meidän sijaisopettaja on ihan kamalan kuiva eikä ole sitten viitsinyt päivittää powerpointtiaan sitten 2007. Että näin.

Huomenna olisi sitten Globalization on Innovation mid-term exam klo. 14. Not looking forward to that :) No mä tein eilen siihen hyviä muistiinpanoja ja R&D as a defensive mechanism rahter than a competitive advantage aukeni loistavasti. Jätte bra.


No niin nyt sitten kouluun! Pitäkää kiva päivä, tää menee kaivamaan kumppareita esiin. Vitsit kun olisi omat Hai-saappaat täällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti