sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Bonfire weekend

Tänä viikonloppuna juhlittiin Bonfire weekendiä. Perjantaina luentojen jälkeen pakkasin raspberry dark chocolate fountainit että cheese cake swirlsit mukaan Tescon kantokassiin ja suuntasin Robin kanssa Mattille ja Kenille juhlistamaan Bonfire perjntaita.

Ilta kului kivasti jutellessa, musiikkia kuunnellessa, kokatessa, pelatessa Mexican trainia, ilotulitusten katselussa, syödessä, juodessa, nauraessa ja myöhemmin nukkuessa.Launtaina meillä oli tarkoituksena Robin kanssa lähteä kotiin, kunnes pojat sai houkuteltua meidät (tai ainakin mut) jäämään vielä toiseksi yöksi. Matt valitti ettei sen vaatekaapista löydy mitään jännittävää, joten päätettiin lähteä kaupungille. Minä otin varaslähdön ja löysin ZARAsta itselleni ihanan pariisitar mekon ja hyvät tummansiniset skinny jeansit.


River Islandista mun teki myös mieli ostaa ihana iso tummansininen kaulaliina, mutta £17 ei kuulostanut kamalan houkuttelevalta, varsinkaan kun kyseisessä ketjussa ei myönnetä student discoutia. Myöhemmin huomasin, että kaulaliina olisi tietenkin ollut ihan fiksu ostos, sillä melkeinpä missä muualla tahansa saman tyylinen luomus oli 3-4 kertaa kalliimpi. No, ehkä käyn poimimassa kaulaliinan keskiviikkona itselleni samaan aikaan kun me mennään Laurenin kanssa leffaan.

Ilta kului tietenkin X Factorin merkeissä. Henkilökohtaisia suosikkeja olivat ehdottomasti Rebecca, Cher, Paije ja Trayc. Rebeccan viime viikkoinen Teardrops oli ihan mieletön! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti