lauantai 14. toukokuuta 2011I decided to reward myself for achieving a particular goal despite setbacks. Thus, I finally ordered myself a pair of black leather Tory Burch flats <3
Also, Redken hair care products were on sale, how convenient I thought,  and added two shampoos and conditioners in the shopping basket too.

2 kommenttia:

 1. Ei voi olla totta, et arvaakaan miten onnellinen olin tämän blogin löytäessäni! Siis vihdoin ja viimein joku toinenkin suomalainen, joka opiskelee kiinaa briteissä.

  Itse olen vasta lähtöä suunnittelemassa eli nyt syksyllä 2011 olisi luvassa Chinese Studies.
  Jos ymmärsin oikein, niin opiskelet liiketaloutta myös?

  Luen tätä sun blogia tästä lähtien, mutta voisitko mulle tiivistäen kertoa, että millaista siellä on ollut? :) Tai no siis tällä hetkellä kiinnostaa kuulla, että millaista se kiinan opiskelu siellä on ollut (haastavaa, helppoa? Minkälainen luentoja/tunteja? Minkälaisia tenttejä?) ja minkälainen tausta sulla oli kun sinne lähdit (osasitko kiinaa jo entuudestaan?). Kuinka pitkällä sun opinnot on?

  Lueskelen kyllä blogias, mutta kun tota tekstiä riittää jonkun verran, niin aattelin että olis helpompaa kysyä suoraan. :D

  VastaaPoista
 2. Hei Celmentine, joo täällä sitä ollaan keikuttu Englannissa yliopistossa vuodesta 2007 saakka. Ensimmäiset kolme vuotta menivät kandintutkinnon suorittamseen ja tämä viimeinen rutistus on ollut MA in Chinese and International Business.

  Minne yliopistoon olet menossa? Menetkö SOAS:iin, Manchesteriin, Sheffieldiin, Leedsiin vai Hulliin?

  Tiivistettynä voin sanoa aivan kirkkain silmin täällä vietetystä ajasta sen, että viimeiset neljä vuotta ovat olleet elämäni parhaimmat että antoisimmat!

  Koulu on tosin todella vaativaa ja sanon vain että tulet vielä monteen kertaan kiroamaan tuota kiinankieltä että koko englanilaista koulusysteemiä, sillä se on todella erilainen mihin me olemme tottuneet Suomessa -niin hyvässä kuin pahassakin.

  Mutta päivääkään en vaihtaisi pois ja kaikki ihanat että ei niin ihanat asiat on tehneet täällä olosta juuri niin ikimuistoista ettei mitään vastaavaa voi saada millään rahalla eikä varmasti mitää vastaavaa enää koskaan tule eteen, joten samalla koska mulla opiskelut ovat aivan loppusuoralla on itsellään tosi haikea olo.

  Laita mulle sähköpostia tohon gmail osoitteeseen niin voidaan jutella vähän enemmän ja tarkemmin!

  Tosi kiva kun aloitat Englannissa opiskelun ja olet lähtenyt merta edemmäksi kalaan. Jos olet muuten pääkaupunkiseudulta kotoisin tai tule kesällä käymään Helsingissä, niin voidaan mennä vaikka kahville ja mä voi prepata sua millaista täällä on oikeasti olla ja elää :)

  Tervetuloa!

  VastaaPoista