keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Tänään syttyi lamppu pään yläpuolella kiinan kanssa. Loistavaa! Eihän tässä mennytkään kuin neljä kuukautta ennenkuin se ihme pääsi tapahtumaan. Koin jopa ensimmäiset "vitsit kun lukisin pelkästään kiinaa"-hetken. Toisaalta ihanaa kämppistäni Robia lainatakseni "enjoy whilst that lasts as it will fade away". Thanks Rob!
  
Tänään kävin myös kaupungilla kaupassa ostamassa vähän kotijuttuja ja ruokaa ja tarttuihan sieltä pari muutakin ei-suunniteltua mukaan. Näille ei kyllä ollut mitään perusteita -varsinkin kun olivat aivan normaalihintaisia.

Me käytiin myös tänään katsomassa the Tourist elokuva, josta mä tykkäsin -ehkä eniten koko porukasta. Loppussa oli hauska käänne, joten nyt tekisi mieli vain mennä katsomaan sama elokuva uudestaan vähän toisesta näkökulmasta seuraten. Venetsia näytti upealta ja elokuva oli muutenkin mun makuun. Vähän hömppää ja romantiikkaa ja toimintaa ja voilá. Mun mielestä juuri tällaisille elokuville on aina kysyntää. Glamouria ja toimintaa. Mä käyn mielelläni elokuvissa juuri tällasen elämyksen takia, en välttämättä aina sen takia, että pääsen analysoimaan jotain tiettyä asiaa. I'm easy.

Ihan kamala väsy, jote nyt vain nukkumaan että aamulla jaksaa taas alkaa lukea. Hyvää yötä. Ainiin, ja katsokaa kuinka nätit värit piirtyivät eilen taivaalle auringon laskiessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti