perjantai 18. marraskuuta 2011

Ai ai ai torstai.

Aamu alkoi luonnollisesti pitkällä treenillä. Itse tykkään erityisesti siitä kun aurinko alkaa pilkahdella kunnolla Tuomiokirkon takaa ja tanssistudion/salin peilit heijastaa valoa Helsingin kattohen ylle. Siinä, mä ei voi muuta kun vain ajatella, että onpa aika upea tapa aloittaa päivä ja että tästä päivästä ei voi tulla muuta kuin hyvä. Harmi vain että eilen tästä ei päästy nauttimaan ihan täysin siemauksin, sillä ulkona oli pilvistä ja tihkuista koko päivän, mutta niinä päivinä kun aurinko tosiaan tulee esiin niin ei voi muuta kuin ihastella.

Me oltiin jo eilen päätetty Katin kanssa, että mennään keskipäivällä leffaan. Treffattiin Kinopalatsilla ja ostettiin liput Drive elokuvaan. Katilla ja mulla on ollut pienestä lähtien kiva leffassa känyti traditio, joten nyt oli hauska tehdä sama pitkästä aikaa. Kati on myös maailman parasta "tiskin alta" chick flick leffa seuraa! Meillä menee tollainen hömppäleffamaku niin täydellisesti yksiin että se on vain täydellistä. Yleensä mitä huonompi leffa sitä suuremmalla todennäköisyydellä me nautitaan :) Lainatakseni erästä henkilöä "te katotte aina vaan jotain kamalaa kuraa" Jep. Kuraahan se onkin mutta välillä sellaistakin tarvitaan. Jokaiselle elokuvagenrelle löytyy aina aika ja paikka. Että keep on making those films!



Jotta päivä etenisi yhtä hyvin kun tähänkin asti, päätettiin mennä kokeilemaan Hanko sushia. Itse olin ainakin kuullut vähän ristiriitaisia arvioita tästä sushi ketjusta, joten nyt kun Kati ilmoitti haluavansa sushia oli hyvä hetki katsoa miten asian laita todella oli.




©

Ja niin oikein hyväähän se oli. Katilla oli sushisetti M ja itse otin temakin ja udon nuudelikeiton. Yummy :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti