lauantai 16. huhtikuuta 2011

Tämä päivä on pyhitetty laskuille ja papereiden järjestelemiselle.
Laitoin jo vuokranantajalle viestiä jospa meillä olisi mahdollisuutta saada depositit suoraan tilille vuokrasopparin umpeutuessa, joska viime vuonna pelattiin vielä ainakin shekeillä. Tyypillistä. 

Otin myös yhteyttä Virgin Mediaan jotta saadaan tietää kuinka nettilaskuhoidetaan ja katkaistaan, mutta siellä pyydetään tällaisissa asioissa ottamaan yhteyttä suoraan asiakaspalveluun toimipisteessä. Taidanpa siis lähteä käymään kaupungille vähän ajan päästä ja hoitamaan nettiasiat kuntoon että saataisiin yksi kuukausi lisäaikaa Internetin käytölle ja jos tämä ei onnistu niin sitten vain ohjeet kuinka modemit ym. laitteet lähetetään takaisin Virginille.

Tässä pitää myös vähän käydä penkomassa papereita mikäli löytäisin vielä tuon sykemittarin ostokuitin, sillä siitä on sykevyö menettänyt tatsinsa. Lähetän vyön sitten vaikka Suomesta huoltoon jos mulla on vain takuukuitti täällä eikä ostokuittia.

Sitten tuolla työpöydän ääressä odottaa vino pino Financial Timeseja, luentomuistiinpanoja, papereita ym. lappusia, jotka haluan plärätä läpi ennenkuin lajittelen ne säilytä-älä säilytyä pinoihin ja omille paikoilleen.

Mulla on myös huomenna siivousvuoro, joten hihat heiluu varmasti myös tämän osalta tänään.

Tänään pitää käydä tulostamassa myös lentoliput Suomeen. Lentelen tietenkin Finnairin sinisin siivin takaisin kotiin pääsiäiseksi. Fintastic!

p.s. jaffa-keksit on aika hyviä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti