perjantai 11. maaliskuuta 2011

Se olisi sitten perjantai-ilta! Viime viikko on mennyt kiitäen ohitse -as per usual. Tosin tämä viikko on ollut vähän mitään sanomaton. In a way. Maanantai ja tiistai meni täysin kiinanlukujen parissa, näiden kahden päivän huippukohta oli tiistainen spinning-tunti. Woohuu!Tällä kertaa Elli ei ollut mukana ja mä valkkasin huonon pyörän (varmaan just sen takia!), sillä musta tuntui että ne vaihteet näytti jotenkin väärin kun ihan persu recovery-tasollaakaan ei meinannut päästä 115-120 kierrokseen -puhumattakaan sitten 12-13 vaihteen tasolla. Omassa kunnossahan ei luonnollisesti ole mitään vikaa :D

Keskiviikkona oli kiinan koe, josta jäi hyvät fiilikset -for once. Koulun jälkeen käytiin Marian kanssa toimistolla ja siitä menin kaupungin kautta pikaisesti Mattille kahville ja siitä sitten kotiin. Illalla oli jotenkin niin nollat taulussa etten vain enää jaksanut tehdä enempää kiinaa, joten hemmottelin itseäni maailman parhaalla roska-viihteellä eli Snog Marry Avoid ohjelmalla (hei huom kahden jakson verran! Loved every second of it!)

Torstaina oli normaalista poiketen hieman rennompi päivä tuntien merkeissä, mutta ryhmätöitä tosin paiskittiin aina neljään asti. Illalla menin vielä body attackiin, joka oli oikein positiivinen yllätys! Mun on vain pakko investoida niihin saamarin jumppahousuihin! En ole vieläkään saanut ostettua uusia.. Asiat siis tärkeysjärjestykseen!

Tänään menin suoraan töihin koulusta ja nyt on kyllä pakko myöntää, että tein aivan kaikkea muuta kuin mitä olisi pitänyt tehdä tunneilla. Meillä on perjantaisin kolmen tunnin tappomaratoni klo.9-12 ilman mitään taukoja. Aivan! Ilman taukoja. Tällä viikolla käytin ensimmäiset kaksi tuntia aikataulujen järjestelemiseen, ja ryhmätöiden sijoitteluihin ym aikaa vievään suunnitteluun ja viimeisen tunnin tein ensi tiistaille tarkoitettua seminaarityötä. Jep. Töiden puolesta päivä oli oikein kiva. Otettiin rennosti ja työpäivän jälkeen mentiin koko porukan voimin vielä lasillisille viiniä. Ah Friday Club!

little miu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti